Okulumuzda "Education in Nature" adlı e-Twinnig Projemiz Başladı...

Okulumuzda "Education in Nature" adlı etwinnining projesi öğretmenlerimizden Esma Başyiğit tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Projede Türkiyeden 8, Litvanya'dan 2, Romanya'dan 2, Sırbistan'dan 2, İtalya'dan 1 ve Yunanistan'dan 1 okul yer almaktadır.Toplamda 16 öğretmenin katılımıyla proje yürütülmektedir. Projenin amacı çocuklarda dogayı keşfederek, doğa bilincinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bu proje, anasınıfı seviyesindeki 5-9 yaş arasındaki çocuklara doğayı keşfetme ve doğayla etkileşim kurma fırsatı sunmayı amaçlar. Doğanın sunduğu eşsiz öğrenme ortamını kullanarak çocukların keşif merak ve öğrenme duygularını desteklemek hedeflenir.

This project aims to provide children aged 5-9 at kindergarten level with the opportunity to explore and interact with nature. It is aimed to support children's feelings of discovery, curiosity and learning by using the unique learning environment offered by nature.

18-03-202418-03-202418-03-2024